Welkom bij Honduitfantastisch » Hondenhotel voor de Chihuahua en kleine formaat all inclusive

Hondenhotel voor de Chihuahua

Wij hebben zelf al jaren chihuahuas en weten alles van dit ras. Omdat wij veel vraag hebben naar opvang van chihuahuas en kleine hondjes hebben wij vanaf begin 2020 een geheel nieuw verblijf gerealiseerd met de sfeer van thuis speciaal voor de allerkleinste hondjes. Het verblijf is voorzien van alle benodigdheden die het verblijf van uw hondje zo prettig mogelijk maken. Daarnaast hangt er een camera zodat we de hondjes nauwlettend in de gaten kunnen houden. Er is muziek, tv, verkoeling in de zomer, verwarming in de winter, kleedjes, speelgoed, en noem het maar op. 

Het verblijf is inclusief ontbijt en diner, en lekkere koekjes.

Het knusse speelterrein voor de hondjes is voorzien van speeltjes en kleedjes. Een bed waar ze lekker op kunnen chillen en er is genoeg beschutting in de zomer en ook wanneer het regent. 

U kunt met een gerust hart op vakantie wanneer u uw trouwe viervoetertje inchecked bij Honduitfantastisch. Ook uw hondje zal genieten van een welverdiende vakantie en wij zien onze hondenklanten ook graag in alle tevredenheid terug. Want daar staat Honduitfantastisch voor: Gastvrijheid en kleinschaligheid!‚Äč

Indien u wilt reserveren vragen wij u vriendelijk het reserveringsformulier onderaan de pagina zorgvuldig in te vullen en te verzenden. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons benaderen via het contactformulier onder aan de pagina. Maar u kunt ons ook mailen, bellen of whatsappen.