Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Willy en Liesbeth
  Lieve Nicole en Martin en Bauke,

  De reis van Enschede naar De Groeve was dubbel en dwars waard. We werden door jullie zeer gastvrij ontvangen met heerlijke koffie en eigengemaakte cake mmmm. De honden werden uit de auto gehaald en werden vrolijk begroet door jullie eigen honden en de andere logeerhonden.
  Onze golden retriever en weimaraner hebben bij jullie twee mooie weken gehad. Lekker ravotten met de andere honden. Geen hokken te bekennen. Achter het huis veilig omheinde plekken waar de honden kunnen spelen of zich kunnen terugtrekken.
  Een grote slaapschuur voor de nacht waar het goed toeven is met een slaapbank, benches en manden.
  Geweldig ook hoe jullie ons via whatsapp met foto's op de hoogte hielden.
  Mede hierdoor zijn we met een gerust gevoel vertrokken en hebben we van een mooie vakantie kunnen genieten.
  Jullie hebben een heel groot hart voor dieren. We willen jullie dan ook super bedanken voor alle goede en liefdevolle zorgen voor onze Roos en Noa.

  Lieve groeten van ons en voor Bauke een dikke knuffel.
  Willy en Liesbeth
 • Geplaatst door Marieke en Jeroen
  Beste Nicole,

  Wij, Marieke en Jeroen, zijn de baasjes van Nero. Wij zijn ook de buren van Renske Wemer. Ze is bijna de 2de moeder van Nero en zij heeft ons uw contactgegevens doorgegeven.
  Wij zijn namelijk voor de komende zomer op zoek naar een adres waar Nero terecht zou kunnen tijdens onze vakantie van ongeveer 2 weken. Ze is heel positief over jullie en dacht dat het misschien ook wel iets voor Nero zou zijn.
  Is er een mogelijkheid? Zo ja, is het misschien verstandig om een afspraak te maken?

  Groetjes,
  Marieke en Jeroen Vegter
 • Geplaatst door dwayne Tuinier
  hallo ik woon bij jullie in de straat en heb in Juli een lang famillie weekend en zoek een plekje voor de hond, echter is mijne erg schuw voor vreemden en wil weten of jullie hier ook mee om kunnen gaan, zeker sinds hij ook dominant is en niet met vreemde honden om kan gaan.
 • Geplaatst door Tineke de Wind
  goedemiddag,

  wij zijn op zoek naar een vakantie adres voor onze flatcoated retriever Milan. De bedoeling is om rond donderdag 17 augustus weg te gaan en rond di. 29 augustus weer terug te komen.
  Heeft u dan plek voor hem?
  Ik hoor het graag,

  vriendelijke groeten
  Tineke de Wind
 • Geplaatst door Ellen van Oosten
  Finn komt al bijna 1,5 jaar 2 keer per week naar honduitfantastisch. En hij vindt het fantastisch, hij weet niet hoe snel hij uit de auto moet springen. Ze kunnen heerlijk hun gang zowel binnen als buiten maar er is ook tijd voor rust. Aan het eind van de dag een moeie maar blije hond terug. Finn is ook in de zomervakantie 2 weken geweest en dat is ook zeer goed bevallen. Fijn ook dat Nicole af en toe een berichtje stuurt en je kunt zien dat hij ook een fijne vakantie heeft. Nicole en Martin runnen deze kleinschalige opvang met veel enthousiasme. Dus zeker een aanrader!!
 • Geplaatst door Marieke
  Onze pup gaat sinds hij 10 weken oud is naar Nicole en Martin. Hij wordt fantastisch opgevangen en heeft het er enorm naar zijn zin! Zodra ik hun oprit oprij, begint hij al te springen in de auto en 's avonds gaat hij met lichte tegenzin weer mee naar huis........ Super tevreden over deze opvang dus!
 • Geplaatst door Judith M. vd Veen met Milou
  Ik denk dat Milou (kooiker) nu iets meer dan een jaar bij de opvang komt. In de auto "vertel' ik haar dat ze met de hondjes mag spelen en eenmaal aangekomen springt ze uit de auto en wil ze direct naar binnen. Maar ja dat duurt even door al die sluizen gemaakt door Martin . Ik merk aan haar dat ze het heel erg leuk vind bij Nicole&Martin, ze heeft daar alle ruimte en komt met verschillende honden in aanraking wat ik erg goed voor haar vind. Het is net of je je kind naar de opvang brengt, het overdrachts schriftje ontbreekt er nog aan, maar dat begrijpen alleen hondenliefhebbers denk ik.
  Eenmaal weer thuis is ze lekker moe en kruipt ze op haar hocker om te slapen.
  Behalve dat Milou het zo naar haar zin heeft, vind ik het uiteraard ook prima: het hele gebeuren is professioneel en veilig opgezet. En er is altijd ruimte voor ongeplande gebeurtenissen, kortom: top! Op naar een goed 2017. Groetjes Judith en Milou.
 • Geplaatst door len
  inndy mijn hond komt met een blije kop thuis.
  mij hond vindt het geweldig om bij jullie tezijn.
 • Geplaatst door Tanje Zwanenburg
  Een jaar geleden opende Nicole haar opvang Honduitfantastisch en stonden wij op de stoep met Body. Na een vol jaar opvang zijn we nog net zo enthousiast als toen. Goede opvang, goed contact en bovenal een blije hond!
  Dank Nicole!
 • Geplaatst door Hans Poelsma
  Ik, Bouly, kom al vanaf dat ik 6 maanden oud ben bij Nicole. Mijn vrouwtje was zo dom om haar enkel te breken. Dit bevalt mij zo goed dat ik er nu van het baasje en vrouwtje elke week twee keer heen mag. Ik kan er lekker spelen en ravotten met andere honden. Ook kan ik mijn energie hier heerlijk kwijt en door het spelen met en leren van andere honden ben ik ook nog lekker gesocialiseerd. Ik vind het er echt geweldig om daar te zijn en hoop dat ik er nog lang mag komen, maar als baasje mij 's avonds weer op komt halen....ben ik ook weer blij om lekker CCnaar huis te gaan.
  Poot van Bouly.
 • Geplaatst door Georgette Matthijssen
  Onze pup (nu 16 weken) gaat sinds een paar weken naar Nicole. Wij en hij zijn erg tevreden; goed contact met Nicole, betrokkenheid en liefde voor de hond. Een aanrader!
 • Geplaatst door Anneke Visser
  Gisteren hebben we onze border collie Fay weer opgehaald. Je kon aan alles zien en merken, dat zij een geweldige tijd heeft gehad bij Nicole en Martin. Heel fijn dat wij op ons vakantieadres Fay via filmpjes op Facebook hebben kunnen volgen. Wij zijn bijzonder tevreden over Hotel Honduitfantastisch!
 • Geplaatst door Fenna
  gosteten buster zijn eerste dag.., fantastisch!

Contact

Nicole de Jonge 

Hunzeweg  8 / 9473 TE De Groeve 

06-44749885 

info@honduitfantastisch.nl

Gastenboek

 • 13-11-2018 - Lieve Nicole en Martin en Bauke,

  De reis van Enschede naar...  lees meer
 • 15-01-2018 - Beste Nicole,

  Wij, Marieke en Jeroen, zijn de baasjes van Nero....  lees meer
 • 08-06-2017 - hallo ik woon bij jullie in de straat en heb...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Honduitfantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel