Wie zijn wij

Nicole de Jonge

Mijn naam is Nicole de Jonge. Ik ben al ruim 30 actief in de hondenwereld. Ben sinds 2016 gediplomeerd kynologisch instructeur en sinds 2017 gediplomeerd als begeleider hersenwerk voor honden. Daarnaast heb ik nog verschillende opleidingen en workshops gevolgd. Met onze Border Collies Riley en Famke en onze Briard Guusje doe ik allerlei leuke dingen. Mijn passie voor deze rassen is zo groot dat ik begin 2017 de stap heb genomen om een kennelnaam aan te vragen bij de Raad van Beheer. Eind 2017 is onze kennelnaam goedgekeurd en is onze kennel officieel geregistreerd bij de Raad van Beheer. De naam van onze kennel is "'les bergers de Manibau"'.  We doen aan behendigheid, hoopers, dogdance, houden van een potje frisbee en we zijn ook altijd in voor een sessie hersenwerk en lekker luieren zijn we ook wel goed in. Naast het geven van puppyles, basis gehoorzaamheid en hersenwerk ben ik me aan het specialiseren op gebied van begeleiding revalidatie bij honden.  Ik hoop in 2018 daarvoor de opleidingen te hebben afgerond waar ik nu mee bezig ben. Ik geniet ervan om te zien dat baas en hond plezier hebben in hetgeen ze samen ondernemen. Daar waar de samenwerking stagneert zal ik zowel baas als hond op een positieve manier begeleiden om de samenwerking te verbeteren waardoor er een hechtere band ontstaat.

 

Martin Hielkema

Mijn naam is Martin Hielkema.

Al mijn hele leven lang heb ik honden gehad, en met de start van Honduitfantastisch is de liefde van deze viervoeters alleen maar groter geworden. Zelfs zo groot dat ik de HUS opleiding aan de Martin Gaus Academie ben gaan doen om mezelf professioneel hondenuitlater te mogen noemen.

Naast de Hondencreche en hotelwerkzaamheden zal mijn hoofdtaak de hondenuitlaatservice zijn die vanaf 26 september 2017 van start zal gaan.

 

 

Contact

Nicole de Jonge en Martin Hielkema

Hunzeweg  8 / 9473 TE De Groeve 

06-44749885 

info@honduitfantastisch.nl

Gastenboek

  • 15-01-2018 - Beste Nicole,

    Wij, Marieke en Jeroen, zijn de baasjes van Nero....  lees meer
  • 08-06-2017 - hallo ik woon bij jullie in de straat en heb...  lees meer
  • 07-06-2017 - goedemiddag,

    wij zijn op zoek naar een vakantie adres voor onze...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Honduitfantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel