Wie zijn wij

Nicole de Jonge

Mijn naam is Nicole de Jonge. Ik ben al ruim 30 actief in de hondenwereld. Ben sinds 2016 gediplomeerd kynologisch instructeur en sinds 2017 gediplomeerd als begeleider hersenwerk voor honden. Daarnaast heb ik nog verschillende opleidingen en workshops gevolgd. Met onze Border Collies Riley en Famke en onze Briard Guusje doe ik allerlei leuke dingen. Mijn passie voor deze rassen is zo groot dat ik begin 2017 de stap heb genomen om een kennelnaam aan te vragen bij de Raad van Beheer. Eind 2017 is onze kennelnaam goedgekeurd en is onze kennel officieel geregistreerd bij de Raad van Beheer. De naam van onze kennel is "'les bergers de Manibau"'.  

We doen veel aan behendigheid en dogfrisbee. Voor onze borders is dit hun lust en hun leven. En zodra de frisbees worden gepakt hebben ze alleen nog maar oog voor de frisbee.

 

Martin Hielkema

Mijn naam is Martin Hielkema.

Al mijn hele leven lang heb ik honden gehad, en met de start van Honduitfantastisch is de liefde van deze viervoeters alleen maar groter geworden. Zelfs zo groot dat ik de HUS opleiding aan de Martin Gaus Academie ben gaan doen om mezelf professioneel hondenuitlater te mogen noemen.

 

 

 

Contact

Nicole de Jonge en Martin Hielkema

Hunzeweg  8 / 9473 TE De Groeve 

06-44749885 

info@honduitfantastisch.nl

Gastenboek

  • 13-11-2018 - Lieve Nicole en Martin en Bauke,

    De reis van Enschede naar...  lees meer
  • 15-01-2018 - Beste Nicole,

    Wij, Marieke en Jeroen, zijn de baasjes van Nero....  lees meer
  • 08-06-2017 - hallo ik woon bij jullie in de straat en heb...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Honduitfantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel