Hondenhotel Honduitfantastisch

En dan komt daar die langverwachte en welverdiende vakantie aan. Maar hoe graag u ook uw hond mee zou willen....helaas is dat niet altijd mogelijk. U wilt natuurlijk het allerbeste voor uw trouwe maatje en heeft besloten dat ook hij of zij een leuke vakantie verdiend in een comfortabel hotel met soortgenootjes.

Het kleinschalige hondenhotel van Honduitfantastisch kan u hierbij van dienst zijn ook voor uw pup! Voorop staat bij ons dat uw hond zich op zijn plek voelt en dat doen we door hem of haar op te vangen in een huiselijke sfeer. Hondenhotel Honduitfantastisch kenmerkt zich voornamelijk door gastvrijheid en kleinschaligheid. Door deze hobbymatige en kleinschalige opzet is er veel persoonlijke en individuele aandacht. De honden worden hier niet opgesloten in kennels maar kunnen overdag gebruik maken op eigen gelegenheid van het Kwispelhuuske. Vanaf maart 2020 hebben wij een heel nieuw binnenvertrek voor de honden. Deze ruimte is bedoeld als rustplek, de ruimte is heel sfeervol ingericht en voorzien van een camera. Hierdoor kunnen we de honden ten alle tijde nauwlettend in de gaten houden. Muziek, tv en voldoende comfortabele benches ontbreken hier ook zeer zeker niet. Kortom een fijn en veilig en huiselijk verblijf.

U zult ervaren dat uw trouwe maatje na zijn vakantie misschien moe, maar zeer voldaan weer met u huiswaarts keert. Wij verzekeren u dat uw lieve huisdier de volgende keer met kwispelende staart terug keert bij honduitfantastisch om daar wederom zijn welverdiende vakantie te gaan vieren.

 

 

 

Contact

Nicole de Jonge 

Hunzeweg  8 / 9473 TE De Groeve 

06-44749885 

info@honduitfantastisch.nl

Gastenboek

  • 13-11-2018 - Lieve Nicole en Martin en Bauke,

    De reis van Enschede naar...  lees meer
  • 15-01-2018 - Beste Nicole,

    Wij, Marieke en Jeroen, zijn de baasjes van Nero....  lees meer
  • 08-06-2017 - hallo ik woon bij jullie in de straat en heb...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Honduitfantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel