Hondencrèche

Honduitfantastisch is niet zomaar een kleinschalige hondencrèche. Het is de allerleukste! De honden worden opgevangen in een  huiselijke ambiance. En omdat Honduitfantastisch hobbymatig en vooral kleinschalig is krijgen alle honden voldoende aandacht en houden we overzicht in de roedel. Wij doen ons uiterste best om onze hondengasten een heerlijke dag te bezorgen.  Er is voldoende aandacht en er wordt liefdevol met de honden omgegaan.

 Wij zorgen voor de juiste balans voor uw hond. Ook hebben wij een sfeervolle dog cottage genaamd " 't Kwispel Huuske " waar de honden lekker kunnen schuilen tijdens de regenachtige dagen. De overnachtingen vinden plaats in onze gezellige "kwispel loods". De honden brengen daar comfortabel en veilig de nacht door. Tijdens de winterdagen lekker warm en tijdens de warme zomerdagen heerlijk koel. Een huiselijke sfeer, is een beetje alsof ze thuis zijn. Want dat is het gevoel wat Honduitfantastisch u en uw hond wil geven.

Het is bij ons ook mogelijk om uw hond een kambeurt te geven, de nagels te knippen en de oortjes schoon te maken. En... of je nu een dag per maand gebruikt wilt maken of vijf dagen per week.... er is geen verplichte afname van dagen, alles gaat naar behoefte van de klant.

 

Contact

Nicole de Jonge 

Hunzeweg  8 / 9473 TE De Groeve 

06-44749885 

info@honduitfantastisch.nl

Gastenboek

  • 13-11-2018 - Lieve Nicole en Martin en Bauke,

    De reis van Enschede naar...  lees meer
  • 15-01-2018 - Beste Nicole,

    Wij, Marieke en Jeroen, zijn de baasjes van Nero....  lees meer
  • 08-06-2017 - hallo ik woon bij jullie in de straat en heb...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Honduitfantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel